متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند

جزئیات نشست نمایندگان سیستان و بلوچستان با آیت الله رئیسی

جزئیات نشست نمایندگان سیستان و بلوچستان با آیت الله رئیسی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نشست امروز مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با رئیس جمهور گفت: در جلسه امروز مطرح شد که آقای رئیس جمهور گروهی را برای بررسی حوادث زاهدان به استان اعزام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛محمد سرگزی عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس از جلسه رئیس جمهور با مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در حاشیه جلسه امروز رای اعتماد در مجلس خبر داد و گفت: مسائل مختلفی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت که مهمترین آنها بررسی حوادث اخیر در زاهدان بود.

 

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی، درباره نظرات رییس جمهور در این نشست گفت: رئیس جمهور در این دیدار با بیان اینکه مردم استان سیستان و بلوچستان از ابتدای انقلاب در همه حوزه ها با صبر و شکیبایی علیرغم تمام مشکلات اقتصادی و محدودیت هایی که در این استان وجود دارد، پای آرمان های این نظام ایستادند و در ادامه نیز به همین صورت حرکت خواهند کرد و به دشمنان این نظام و مردم اجازه نخواهند داد که امنیت استان را به هم بزنند، حساب مردم را از آشوبگران جدا کردند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: در این جلسه، نمایندگان، گزارشی از حادثه ای که در شهر زاهدان اتفاق افتاد ارائه کردند از جمله اینکه برخی افراد وابسته به گروهک های تروریستی بودند و در این میان، برخی از مردم نیز، که درگیر این ماجرا نبوده و صرفا به دلیل نزدیکی به محل درگیری آسیب دیدند.

 

سرگزی افزود: نگاه رئیس جمهور اینگونه بود که ایشان حساب مردم و شهروندان بی‌گناه را از آشوبگران حاضر در صحنه جدا کردند و تاکید کردند که باید از خانواده های این افراد بیگناه آسیب دیده نیز دلجویی شود و مشکلات آنان پیگیری شود.

 

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: همچنین در جلسه امروز مطرح شد که آقای رئیس جمهور گروهی را برای بررسی این موضوع به استان اعزام کرده اند. گرچه کمیسیون امنیت ملی به نمایندگی از مجلس شورای اسلامی تعدادی از نمایندگان را به استان اعزام کرده که هم اکنون در استان حضور داشته و در حال بررسی موضوع هستند.

 

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مطرح شدن مشکلات استان در جلسه امروز گفت: در این جلسه، درخواستی از آقای رئیس جمهور شد مبنی بر اینکه امروز شاهد هستیم ظرفیت نخبگانی استان سیستان و بلوچستان در بدنه مدیریتی کشور و تراز ملی، استفاده نشده و این موضوع باعث عقب ماندگی هایی در استان شده است. لذا از آقای رئیسی تقاضا شد که از این ظرفیت مغفول استفاده شود که رئیس جمهور نیز از این پیشنهاد استقبال کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار